Mensen leren kennen tijdens het reizen

Een van onze favoriete dingen over reizen is het ontmoeten van nieuwe mensen. Ontmoetingen met vreemden (die soms vrienden geworden) helpt ons een plek te ontdekken door middel van een lokale ogen. We houden ervan als iemand die woont in de stad of de stad die we bezoeken deelt hun favoriete bar of restaurant met ons. Dat zijn vaak de beste tips en de dingen die we herinneren lang nadat we hebben verlaten een plaats. Geluid goed, maar niet zeker hoe dit te doen? In deze post bespreken we hoe mensen te ontmoeten tijdens het reizen.

Leg je telefoon eens weg!

Als je hebt genomen het openbaar vervoer de laatste tijd kan je hebben gemerkt dat bijna iedereen heeft hun gezicht begraven in hun telefoon. Het is vrij moeilijk om iemands oog te vangen op die manier. We schreven een hele post over hoe los te koppelen en maak het meeste uit uw avontuur. Als je echt wilt om mensen te ontmoeten terwijl je op reis bent, houd je ogen open en uit uw apparaat! Beter nog, in plaats van het vragen van uw telefoon voor richtingen, vraag een vreemdeling!

Meetups

Een snelle zoektocht van Meetups in de Asheville gebied alleen al laat zien dat er bijna 500 verschillende groepen, of Meetups, voor u om mee te doen en goed, mensen ontmoeten. En dit is niet uniek voor Asheville. Dit soort bijeenkomsten gebeuren over het hele land en ze zijn vaak Super-specifieke dus je bent gebonden aan een groep mensen te vinden om in te passen met.

Coffeeshops, restaurants en bars

Is dit een te duidelijk te vermelden? Misschien. Maar het is nog steeds een van de makkelijkste manier om verbinding te maken met iemand. Als uw Barista is te druk om een langdurig gesprek hebben terwijl ze werken, is de kans groot dat er iemand anders in het cafe die open staat voor chatten. Zorg ervoor dat uw gezicht te houden van uw apparaat en als je ziet iemand die ziet er vriendelijk genoeg, go for it! Lees meer over enkele van onze favoriete coffeeshops hier.

 

Een goed online platform om de beste plekjes in een stad te vinden is infinitypoolguru.com. Op deze website vind je overal ter wereld de mooiste, meest bijzondere infinity pools. Deze zijn per stad weer gerangschikt, zodat je zeker weet welke je moet hebben.

 

De beste barmannen kunnen niet alleen een geweldige cocktail, maar ze weten ook hoe het bedrijf van anderen te houden. Ze zijn net zo snel om te chatten met hun stamgasten als ze zijn toeristen. Sommige van onze beste lokale informatie is afkomstig van barmannen die bereid zijn om hun favoriete plekken met ons te delen. Soms is het afkomstig zijn van de persoon zittend op de barkruk naast ons, die bereid is om open te stellen. Klinkt een beetje oude school, maar de bar is nog steeds een geweldige plek om mensen te ontmoeten, vooral als je op reis bent.

Online via social media

We zijn op instagram, Facebook en Twitter en zo zijn vele anderen. Heel wat tijd wanneer wij naar een nieuwe plaats reizen zullen wij het daar op sociale media zetten en om aanbevelingen van enkele beste dingen vragen om te zien, te doen en te eten. We proberen ook om te zien of iemand wil ontmoeten. Onze vrienden zijn altijd bereid geweest om te delen wat ze weten en we zijn zo dankbaar voor! Bovendien, door middel van sociale media hebben we ook in staat geweest om verbinding te maken met mensen die we gaan weg terug met zo goed als ontmoeten met nieuwe. Op een recente reis naar Washington, DC ontmoetten we met vier mensen die we hadden verbonden met op instagram. We brachten een middag samen rond te lopen DC schieten Foto’s en zelfs deelden een biertje en een maaltijd met hen. Het was ontzagwekkend eigenlijk ontmoetend iemand die voordien enkel een uiterst klein profiel beeld op app was. We hopen dat het snel weer gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *