Helikopter vliegen boven Nederland

Voor veel mensen is het een droom: helikopter vliegen boven je eigen omgeving. Wist je dat het eigenlijk heel simpel om deze droom te verwezenlijken? Tegenwoordig kun je namelijk heel gemakkelijk online een helikoptervlucht bestellen boven de plaats waar je woont. Of dit nu in Groningen, Rotterdam, Amsterdam, Maastricht of Utrecht is, het is overal mogelijk te vliegen. Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden.

Online helikoptervlucht bestellen

Via de website kan je eenvoudig een bestelling doen. Je kiest je gewenste vlucht en na de betaling ontvang je de incheckcode(s). Hierdoor kun je inchecken op de gewenste datum en de gewenste opstapplaats. Met als grote voordeel: geen lange wachtrijen op de dag zelf en dat is natuurlijk wel zo prettig. De vluchtplanning wordt doorgaans de maandag/dinsdag voor de geplande vliegdatum gemaakt. De uiteindelijke vliegtijd krijg je daarbij te horen van de afdeling planning, alsmede ook de precieze adresgegevens voor de locatie.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een helikoptervlucht te bestellen en deze cadeau te doen aan iemand anders. Degene kan achteraf zelf een datum en opstapplaats kiezen.

Skyline Amsterdam

Weet je niet waar je wilt vliegen? Dan raden wij van harte aan om de skyline van Amsterdam eens te bekijken vanuit een helikopter. Amsterdam is immers de bekende stad van Nederland en je zult vanuit de lucht tal van zaken herkennen. Daarnaast is Amsterdam echt het bewonderen waard. Zo kan je Johan Cruyff Arena vanuit de lucht herkennen, maar ook bijvoorbeeld Schiphol, de Dam en ga zo maar door.

Uiteraard ben je niet gebonden aan deze stad, want je kunt helemaal zelf je keuze maken waar je graag wilt vliegen. Dit kan dus ook boven je eigen woonplaats zijn, hoe tof is dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *