Nachtje slapen aan zee in Noord Holland

Heb je echt even behoefte aan rust en er even lekker tussenuit? En vind je het altijd fantastisch om naar zee te gaan? Dan is een nachtje weg aan zee in Noord Holland de perfecte oplossing. Huur een vakantiehuisje bij I-projekt / Vakantiewoningen aan de kust en vindt tussen het uitgebreide en gevarieerde aanbod zeker iets dat past bij waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Of dat nou aan een huisje of appartement is, klein of groot, vrijstaand of in een vakantie- of bungalowpark – er zit zeker wat voor je tussen. Ook al je last minute bent met boeken kun je altijd even contact opnemen en vragen wat er nog beschikbaar is. Dan hoef je zelf niet lang op de website te zoeken. I-projekt matcht dan jouw wensen met het beschikbare aanbod.

Beleef Noord Holland op zijn best

Aan de Noord Hollandse kust beleeft iedereen een heerlijke tijd, jong en oud, mens en dier. De vakantiehuisjes zijn allemaal dicht bij het strand gelegen waardoor je er op elk gewenst moment snel heen kunt. De omgeving leent zich uitstekend voor natuurliefhebbers die graag een mooie wandel- of fietstocht maken om de prachtige natuur te verkennen. Maar de omgeving leent zich ook uitstekend voor sportievelingen die graag op het strand zijn. Neem je eigen rackets, bal en vlieger mee, of neem een verfrissende duik in de zee en zwem in het heerlijke zeewater. Het strand is ook ideaal voor kinderen en honden.  Die kunnen hier lekker vrij rondrennen en zich helemaal uitleven in het zand en het water. Als je dan toe bent aan een break zijn er leuke strandtentjes waar je een heerlijke drankje kunt drinken, een goeie lunch kan pakken of aan het einde van de dag dineren. Kortom, slapen aan zee is altijd een feest!

Buiten de kustdorpjes om

Vele vakantiegangers zullen de kustdorpjes niet uitkomen tijdens de vakantie omdat ze er voldoende rust en vertier vinden. Maar het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je even behoefte hebt om een wat grotere stad te bezoeken, waar je nét wat meer kunt doen. In de omliggende dorpjes Bergen en Schagen kan je bijvoorbeeld naar de bioscoop of een museum bezoeken. Ook de hoofdstad Amsterdam is met de auto prima te bereiken vanuit de kustdorpjes. In Amsterdam kijk je je ogen uit en is het slim om van tevoren te plannen wat je wil gaan doen, omdat het onmogelijk is om alles in 1 dag te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *